Video : Tipsbladet
Superliga

Bekræftet: FCM sender sydamerikaner til Tjekkiet

FC Midtjylland har fået ryddet lidt op i truppen.

FC Midtjylland har haft gang i den i sommerens transfervindue, hvor der er blevet skiftet godt ud på holdet. I den sidste del af vinduet kom det frem, at Pablo Ortiz også var på rampen til et skifte.

Det skete dog ikke, inden det danske transfervindue klappede i, da fredag blev til lørdag i sidste uge. Det er dog stadig muligt at sende spillere til lande, som stadig har vinduet åbent, og det er sket ved Ortiz.

Han skal i det kommende år være i den tjekkiske klub FK Pardubice, oplyser klubben på dens twitter-konto, ligesom FCM ligeledes efterfølgende kortfattet har bekræftet skiftet på deres hjemmeside

Pardubice spiller til daglig i den bedste tjekkiske række, hvor de i øjeblikket er på 12. pladsen ud af 16.

23-årige Pablo Ortiz kom til FC Midtjylland i januar i 2022, og han har allerede været på et lejeophold i midtjydernes søsterklub i Portugal, Mafra. Nu går turen altså til Centraleuropa for colombianeren.

Samlet er det blevet til fem førsteholdskampe for FCM, hvor det er blevet til et rødt kort for ham i denne sæson mod Vejle.

Med Ortiz' lejeophold er FC Midtjylland nede på 26 spillere i efterårets trup, hvoraf fire af dem er naturlige midterforsvarere plus Henrik Dalsgaard, der også er blevet brugt inde centralt.

Det kan dog vise sig, at klubben fra den jyske hede kan sende en spiller mere videre i form af Pione Sisto. Læs mere om det her.