• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Blume-agent høvler knaster i udlandet: De forstår ikke situationen

Niclas Jensen arbejder på at finde en ny klub til Bror Blume, men især i forhold til udenlandske klubber er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed.

Af Ole Hoffskov

Mikkel Rygaard har skrevet kontrakt med FC Nordsjælland, Casper Højer Nielsen er skiftet til AGF, og Simon Strand er vendt hjem til Dalkurd, så Bror Blume er lige nu den eneste af de fire spillere, der for en uge siden ophævede deres aftaler med Lyngby BK, som ikke har fundet en ny arbejdsgiver.

Der arbejdes dog hårdt på at finde en ny klub til Bror Blume, der har spillet 49 Superliga-kampe for Lyngby.

- Det går fornuftigt, og jeg har en forhåbning om, at vi meget snart har en ny klub på plads til Bror. Men det handler først og fremmest om at finde det rigtige, og det er vigtigere end, at det skal gå hurtigt. Der er en del praktik, og det er ikke noget, man bare ordner på en halv time, siger Niclas Jensen, der er agent for Bror Blume, til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Det kan gå hurtigt, men jeg kan ikke sige, om der går én dag mere eller flere døgn. Der er mange knaster, der skal høvles, fordi det er en lidt speciel situation.

Det er især udenfor den danske grænse, at Niclas Jensen skal høvle knaster. Transfervinduet lukkede den 31. januar, og det vil sige, at Bror Blume skal bruge en dispensation til at spille i en ny klub. Denne dispensation kan han uden problemer få i Danmark, mens det kniber lidt mere i udlandet, og det har - sammen med meget andet papirarbejde - sendt agenten på hårdt arbejde.

- Der er mange udenlandske klubber, der ikke helt forstår situationen. Hvordan kan han skifte klub, når Lyngby ikke er gået konkurs? Der er forskellige regler i forskellige lande, og der er noget i forhold til EU, så der er mange, der ikke lige har tid og overskud til at undersøge alle de ting. Det går meget af min tid med at hjælpe til med, forklarer Niclas Jensen.

Dermed afslører han også, at der er udenlandsk interesse for Bror Blume, men midtbanespilleren kan også blive i Danmark.

- Vi har interesserede klubber fra både ind- og udland, og så må vi se, hvor den lander, siger Niclas Jensen.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Bror Blume, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus