Brøndby-spiller trods sejr: Vi skal gøre det bedre

Lasse Vigen var glad for de tre point mod Vejle Boldklub, men ikke imponeret over, hvordan Brøndby IF fik dem.

Det lignede en sikker Brøndby-sejr, da holdet kom foran kort inde i anden halvleg. Vejle havde ikke skabt meget på det tidspunkt, og nu gjaldt det for Superligaens førerhold om at køre sejren hjem.

Så let gik det dog ikke. Wahid Faghir reducerede, og Vejle var tæt på at udligne flere gange. Denis Kolinger ramte eksempelvis overliggeren.

Derfor var Lasse Vigen Christensen efterfølgende ikke helt tilfreds med sit holds præstation.

- Når vi kommer foran 2-0 i starten af anden halvleg, burde det være mere på vores præmisser, og det blev det ikke. Selvfølgelig også et Vejle-hold, der lægger et godt tryk. Men vi skal gøre det bedre og lukke kampene nemmere, end vi har gjort - både i dag men også i et par af de andre kampe, sagde han til 3+.

Til gengæld glædede Lasse Vigen Christensen sig over, at Brøndby trods den svingende præstation fik alle tre point. Dermed er holdet tilbage på førstepladsen, efter FC Midtjylland midlertidigt overtog den med sejren fredag aften.

Netop Brøndby og FCM mødes i næste spillerunde i en direkte duel om førstepladsen. Vigen og co. kan med en sejr lægge fire points afstand til de forsvarende mestre fra Midtjylland.

Cheftræner Niels Frederiksen har allerede adresseret det opgør. Læs om hans tanker her.