• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

David Nielsen vred på kommentator: Fucking vildt

Foto: Getty Images

Frustrationerne fik frit løb i AGF i forbindelse med pausen i kampen mod FC Nordsjælland.

Af Oliver Okstrøm

AGF havde ikke meget, der kørte for dem i begyndelsen af kampen mod FC Nordsjælland, da de efter få minutter fik rødt kort. Det var nyindkøbte Bubacarr Sanneh, som fik march-ordre efter en situation, hvor kampens dommer skulle bruge VAR, inden han traf sin beslutning om et direkte rødt kort.

Efter pausen og umiddelbart før anden halvlegs første fløjt er det almindeligt, at TV3 Sport får en kommentar fra klubbernes trænere, og her gik det hurtigt fra spillet til, hvordan oplevelsen med første halvleg havde været for David Nielsen.

- Vi skal bare ud og kæmpe, men det er jo endnu vildere, at vi får en mand smidt ud for at cleare en bold på kanten af feltet, siger AGF-cheftræneren og fortsætter med et skarpt hug.

- Det, der er det vildeste af det hele, er, at jeres kommentatorer åbenbart formår at give dommeren ret i, at det er et rødt kort. Det er helt fucking vildt, lyder det fra David Nielsen.

Her er det med hentydning til TV3 Sport-kommentator Daniel Ortved, som havde Kenneth Emil Petersen ved sin side. Her var det særligt førstnævnte, som argumenterede for, at udvisningen var helt korrekt.

Interviewet kan ses øverst i artiklen.

Man kan følge med i kampen LIVE. Det sker lige her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus