• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Ekspert: Ringere end nogensinde i OB

Foto: Getty Images

Det ser slemt ud i OB for tiden, hvor de søndag tabte til FC Midtjylland med 1-2.

Af Oliver Okstrøm

OB tabte søndag for tredje runde i træk i Superligaen, da de blev slået i overtiden med 1-2 mod FC Midtjylland. Det er blot endnu mere brænde på det OB's krise-bål, og hvis man spørger fodboldekspert Peter Sørensen, så står det meget skidt til i Odense-klubben.

Det fortæller han om i Onside-studiet på Viaplay.

- Jeg synes, at de står dårligere end nogensinde er jo voldsomt, men de er i en sæson nu, hvor AaB er ude. AaB som har ligget side om side på det økonomiske barometer. De har ca lige mange penge og har kæmpet om at komme op i top-6 begge to i mange år.

Han peger desuden på, at deres udfordrere nu er med lavere budgetter.

- Nu i denne her sæson er AaB ude, og dvs., at dem som OB skal kæmpe med udover de fem stærkeste, det er Silkeborg, Viborg og Randers, der har ligget sådan og budt sig til, siger han og fortsætter:

- De er alle tre hold, som inden denne sæson er svækkede. Også Silkeborg selvom de gør det forbavsende og fantastisk flot. Når de ligger med den økonomiske baggrund for at gå ind og kæmpe, så er det ringere end nogensinde, at de ikke kan være i top-6 i år. Og det ser det jo ikke ud til, lyder det fra Peter Sørensen.

Derudover peger han på, at trods underpræstationer hos spillerne og cheftræner Alms ansvar for det, så er det ikke de bedste betingelser, som han har fået, når man ser på de mange transfers, der er blevet lavet i det seneste vindue.

Det seneste lavpunkt i OB's historie var dog, at de rykkede ned i 1. division tilbage i 1998.

OB havde til opgøret mod FCM en meget defensiv tilgang. Læs mere om kampen her.