• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FC Nordsjælland før FCM-kamp: De kører deres stil og holder presset

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superligaen byder lørdag på et opgør mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland, og hjemmeholdets træner, Flemming Pedersen, ved, at der venter en svær kamp.

Af Kenneth Jensen

FC Nordsjælland er ved at finde sine fødder igen, efter man i sommer sagde farvel til to markante profiler i form af Mohammed Kudus og Mikkel Damsgaard, og lørdag bliver truppen i Farum-klubben for alvor testet, når man skal op mod de danske mestre.

FCN-træner Flemming Pedersen forventer en hård test, siger han til Frederiksborg Amts Avis.

Læs også:Fra FC Nordsjælland til Arsenal-debut på to år: Jeg er stolt

Midtjylland kommer fra et hårdt kampprogram med to kampe ugentligt, men klubben har også en bred trup og mange gode spillere, og derfor bliver det en hård test for FCN, ligegyldigt hvem der gæster Farum.

- Vi vil blive presset til at skulle spille på et højere niveau. Førhen har FCM haft mere respekt og været afventende mod os, men nu kører de deres stil og holdere deres pres, mener Flemming Pedersen til Frederiksborg Amts Avis og forklarer:

Læs også:Arsenal knuser irere på fire gyldne minutter

- Så vi skal spille vores spil og spille os igennem deres pres, og der er det jo klart, at jo flere dårlige afleveringer, vi laver, jo sværere bliver det.

Nordsjælland ligger aktuelt på sjettepladsen i denne sæson med otte point for seks kampe, mens FCM ligger med point fem flere for samme antal kampe.

FCN har blandt andet hentet lidt rutine ind til denne sæson i form af Johan Djourou til forsvaret, mens Michael Essien er hentet ind til trænerstaben. Ellers er det ikke overraskende internt, at der skal tages over for Damsgaard og Kudus.

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

Læs også:Ny AaB-træner varsler forandringer: Bliver måske brug for andre typer

Læs også:Er faldet i niveau: Erik Sviatchenko skal gøre det bedre