FC Nordsjælland tabte test til oprykkerne fra Vejle

Det var først i tredje halvleg, at FC Nordsjælland kom på tavlen i 1-3-nederlaget til Vejle.

FC Nordsjælland og Vejle var mandag i kamp mod hinanden i en test forud for den kommende Superliga-sæson, og her endte det med en sejr på 3-1 for oprykkerne fra Vejle.

Det var desuden et opgør, hvor der er meget god tid, da der blev spillet hele tre gange 45 minutter.

Efter de første 45 minutter var Vejle foran med en scoring fra Wahid Faghir. I de efterfølgende tre kvarter lignede det, at det skulle blive til nul scoringer, men i sidste minut gjorde Tobias Sommer til 2-0.

I tredje halvleg kom FC Nordsjælland først ind i kampen, når det kommer til scoringer. Men det var først efter Arbnor Mucolli havde gjort det til 3-0 for vejlenserne, som viser tænder forud for den nye Superliga-sæson.

Derefter var det U19-spilleren Jesper Dickman, som scorede for nordsjællænderne.

Når Vejle tager hul på Superligaen, så skal de møde AGF i et ægte østjysk rivalopgør. FC Nordsjælland skal derimod en tur til Brøndby.