Superliga Jacob Quvang

FCK-stjerne raser mod ekspert: Få nogle briller

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Lukas Lerager var bestemt ikke tilfreds med en klumme, som Stig Tøfting skrev søndag.

Af Jacob Quvang

Stig Tøfting skrev søndag i en klumme i Ekstra Bladet, at FCK-træner Jess Thorup risikerede en fyring, hvis ikke FCK søndag vandt over AaB.

Det endte FCK med at gøre efter en overbevisende præstation, og efter kampen var det også tydeligt, at Tøftings ord ikke var blevet taget godt imod i FCK-lejren. 

Således var stjernen Lukas Lerager efter TV3 Sport-eksperten i et interview med TV3+.

- Det var dejligt (sejren, red.), men som jeg sagde til vores kommunikationschef. Det eneste, jeg kommer til at svare på, er den artikel, jeg så med Stig Tøfting i dag. Jeg synes, det er usagligt, at han står og mener, at hvis vi taber heroppe, så skal Jess frygte for sit job. Det, synes jeg, er helt latterligt.

-  Jeg synes, vi har haft et godt efterår. Vi er gået videre i Conference League og har haft det sindssygt hårdt. Så det her er en lille bold tilbage til Stig Tøfting, at han skal kigge med nogle ordentlige briller. Det er det eneste, jeg har at sige, sagde Lukas Lerager og smuttede derefter fra interviewet, som tydeligvis ikke var færdigt. 

Tilbage i TV3+-studiet er Leragers ord dog ikke noget, som går Stig Tøfting på. Tværtimod. 

- Den tager jeg da gerne imod. Det er rart med nogle trofaste læsere, der følger med i, hvad man læser.

- Fakta er, at hvis man er FCK-træner, og man kan gå på vinterpause med et gennemsnit, hvis de havde tabt i dag, på 1,76. Så kan jeg fortælle dig, at der før har været andre trænere, der har været til diskussion. Udover det fortæller jeg også i min klumme, at jeg nærmest har lavet en Ph.d-afhandling i at finde ud af, at FC København vinder den her kamp, og julefreden vil sænke sig. Så jeg er helt rolig. Jeg synes, det er fint. Det er dejligt at høre en spiller bakke sin træner op på den måde. Så jeg har intet problem med det. Det er rigtig fint, siger Tøfting med et smil på læben. 

3-1 endte FC København også med at vinde kampen med.