Superliga

FCKs topscorer-handel lever endnu

Den norske angriber Mostafa "Mos" Abdellaoue kan - på trods af forlydener om det modsatte - meget vel ende i FC København i januar.

Da angriberen Mostafa "Mos" Abdellaoue forleden proklamerede, at han regner med at spille 2012 færdig i den norske klub Vålerenga, skød han på samme tid en transfer til de danske mestre fra FC København ned. Men på trods af angriberens ord, er en handel, der sender sidste sæsons Tippeliga-topscorer til FC København, på ingen måde død.

Læs også: FCK får ikke Tippeliga-topscorer

Ifølge tipsbladet.dks oplysninger ønsker Mostafa Abdellaoue således selv et skifte til det danske mesterhold, og det har han informeret Vålerenga om. Angriberens nuværende klub ved dermed, at "Mos" ønsker sig væk, og det kan være med til at færdiggøre de forhandlinger, som ifølge tipsbladet.dks kilder fortsat foregår mellem den norske klub og FC København.

FC København ønsker sig en angriber, der kan løbe dybt og true i bagrummet, men på samme tid har evnen til at score mål. Det gør Mostafa Abdellaoue til en noget nær ideel løsning. 23-årige "Mos" er således typen, der kan nyde godt af en lidt større angriber - som Dame N'Doye - og udnytte de huller han skaber rundt omkring sig.

Den norske ligalandsholdsspiller scorede 17 gange i den norske Tippeliga i sidste sæson, hvor han var udlejet fra Vålerenga til Tromsø.