FCN-profil efter storsejr: Skreg råbte og dansede mere end vi plejer

Der var gang i omklædningsrummet efter 4-1 sejren over FC Midtjylland, fortæller FCN's Jacob Steen Christensen.

Det stod ikke skrevet i hverken sol, måne eller stjerner, at FC Nordsjælland skulle sender gæster fra Midtjylland hjem med en snitter på 4-1.

Det var ikke destro mindre, hvad der skete, og det blev fejret på behørig vis i FCN's omklædningsrum.

- Det er langt tid siden, at jeg har mærket, at vi var så glade i omklædningen efter kamp. Folk skreg, råbte og dansede mere end de plejer, når vi får en sejr. Så man kan godt se, at sejren betød ekstra meget, fortalte FC Nordsjællands midtbanespiller Jacob Steen Christensen efter kampen til klubbens hjemmeside.

Allerede fra første fløjt satte de unge nordsjællændere midtjyderne under pres, hvilket efter blot 11 minutters spil gav Abu Francis muligheden for at bringe hjemmeholdet i front. Det var især i presspillet, at 'Jaxe' spillede en vigtig rolle.

- I presset skulle vi smadre dem med intensitet og gå helt op i flæsket på dem.

- Min rolle var, som det tit er, at arbejde stenhårdt. Vi arbejder rigtig meget inde centralt med, at vi skal vinde vores dueller, lave frispark og gå til den. Jeg har det fint med at lave det beskidte arbejde, løbe for de andre og gøre dem bedre.

På søndag tager FC Nordsjælland igen mod et af ligaens tophold, når Vejle Boldklub gæster Right to Dream Park.