• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Urealistisk? SL-klub bør hente Andreas Skov Olsen

Foto: Getty Images

Der bliver skruet op for fantasien, når der bliver givet råd til FC Midtjylland om erstatningen for Isaksen.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland ser ud til at skulle sælge Superliga-topscorer Gustav Isaksen, og derfor kan der også være brug for en erstatning for ham. Her peger den tidligere landsholdsspiller Per Frimann på, at midtjyderne skal gå efter Andreas Skov Olsen.

Det fortæller eksperten på TV3+.

- Han bliver meget, meget svær at erstatte, men der er da spillere, som kan nogle af de ting. Og så kan man jo fantasere lidt og sige 'hvad med at de hentede en kanon-spiller? Fordi vi ved også, at der er nogle ejere, som gerne vil give lidt penge til at hente gode spillere. Der kunne være et par stykker.

- Jeg synes jo, at det kunne være Andreas Skov Olsen. Altså, jeg ved ikke helt, hvad der sker med ham i Club Brugge. Han er dyr. Han er meget dyr, men han er også en spiller, som måske kunne flyttes. Det vil være interessant for en klub som FC Midtjylland. Det ville også vise, at de godt vil op og presse FCK. Spørgsmålet er om han selv vil.

I forlængelse af dette nævner Frimann nogle af de evner, som landsholdsspilleren har, som blandt andet tæller den farlighed, han har foran målet. Det kan man se i videoen i toppen af artiklen også.

- Nu kaster jeg den på bordet til dem, og så må de kan de jo vælge at gå den vej eller lade være, runder tv-eksperten af.

Interessant nok er Andreas Skov Olsen også en spiller, der kan se ud til at være på vej videre, og ifølge Tipsbladets oplysninger, så er det til en pris på omkring 150 millioner kroner. En pris som FCM selv med Benham og Holch Povlsen nok er i overkanten.

I forhold til Skov Olsen er det dog muligt, at FCM skal kæmpe med Premier League-klubber. Læs mere om det her.