• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Hårde tider i SønderjyskE: Riddersholm er fredet

Foto: Getty Images

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen peger på, at det handler om at støtte hinanden nu i klubben.

Af Oliver Okstrøm

Efter en fremragende sæsonstart i SønderjyskE er tingene vendt helt på hovedet igennem foråret, og efter weekendens 2-3-nederlag til AC Horsens kunne Haderslev-klubbens folk ikke undgå at tale om krise.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen fortæller nu i et interview med Der Nordschleswiger, at alle er bekymrede, og at man går igennem hårde tider. Han slår dog fast, at der ikke kommer til at være udskiftninger på trænerbænken, da han bliver direkte spurgt til den situation.

- Jeg ønsker ikke at bidrage til overskifterne. Det er en tid, hvor vi skal støtte hinanden. Vi er nødt til at komme ud herfra sammen og få vendt tingene rundt ved at samarbejde, lyder det fra Rasmussen.

Glen Riddersholm kan derfor roligt fortsætte med at få vendt den svære stime, som har budt på otte nederlag ud af de 11 Superliga-kampe, der har været i løbet af 2021.

SønderjyskE-direktøren peger i den forbindelse på, at det er det mentale område, som er problemet i øjeblikket, og at det er hårdt at se sit hold tabe, selvom man egentlig havde spillet en god kamp, som man havde mod AC Horsens.

I sidste runde af grundspillet havde sønderjyderne mulighed for at sikre sig en plads i mesterskabsspillet, men det kiksede, og nu er de i nedrykningsspillet. Her har de nu blot seks point ned til nedrykningsstregen. 

Dog har de også lidt positivt at se frem til. Torsdag spiller de returkamp i pokalturneringens semifinale, hvor FC Midtjylland er modstanderen. Her skal Riddersholm og Co. forsøge at indhente 0-1-nederlaget i Herning.

SønderjyskE leder ikke bare efter bedre resultater for tiden. De jager også en ny sportschef. Læs mere om, hvem det kan blive her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus