• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

- Han har jo nærmest tilbudt sig til AaB 800 gange

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben AaB har været ude at tage afstand fra egne fans, der råbte meget grimme ord mod Henrik Dalsgaard.

Af Kenneth Jensen

Han spillede masser af kampe for AaB, inden højrebacken Henrik Dalsgaard rykkede til udlandet, og lørdag var landsholdsbobleren så tilbage i Aalborg.

Men ikke for AaB, for Dalsgaard er skiftet fra Brentford til FC Midtjylland, og han fik meget hårde ord med på vejen af AaB-fans, der skreg op om, at højrebacken "skal dø" - formentlig fordi han ikke spiller for AaB i dag, men for FC Midtjylland.

Dalsgaards tidligere klub har taget afstand fra de ord, ligesom flere af forsvarsspillerens medspillere har taget afstand på de sociale medier.

Stig Tøfting er heller ikke tilfreds, selv om han mener, at Dalsgaard har håndteret de grimme ord pænt.

- Mod idioter kæmper selv guderne forgæves. Det er ufatteligt, hvis vi skal til at køre kampagner hver gang med et eller andet. Så er det homofobiske tilråb, så er det racisme. Det står tydeligt for enhver, at det ikke hører hjemme at råbe, at nogen skal dø. Da jeg spillede, var der masser af tilråb i den dur, og min generation er nok bare lidt mere tykhovedet. At høre Dalsgaard efterfølgende, er fint, men det hører ikke nogen steder hjemme, og det må væk.

- Det styrer jeg dog ikke. Der må være noget selvjustits blandt de her fans, og det kan godt være, de er skuffede over, at Dalsgaard ikke spiller der mere, men hvad jeg forstår, har han jo nærmest tilbudt sig til Aalborg 800 gange, og det har sportschefen ikke ønsket, så det er vel ikke hans egen skyld, siger Stig Tøfting til 3+.

Du kan se hele Plæneklipperens vurdering i afspilleren øverst.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020