• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Har jagtet det i to år: Jeg synes, det er vildt

Foto: Getty Images

AGF-målmand Jesper Hansen har udset sig næste Superliga-kamp til at snuppe rekorden for ham selv.

Af Oliver Okstrøm

Der var meget at glæde sig for søndag eftermiddag for AGF's Jesper Hansens vedkommende. Ikke alene vandt han sammen med holdkammeraterne over OB med 1-0, men han tangerede også en gammel Superliga-rekord.

Det var nemlig 126. gang, at han holdt buret rent i Superligaen, og dermed har han udlignet Brøndby-legenden Mogens Kroghs rekord. Det var noget, som Hansen selvsagt var stolt over, da han fortalte om rekorden i et interview med TV3 Sport.

- Nu har jeg været ude efter den her all-time clean sheet i noget tid, og nu kan jeg endelig sige, at jeg har tangeret Mogens Krogh. Endda på lidt færre kampe, så næste gang skal jeg lige slå ham med en enkel, lyder det fra AGF-målmanden.

Det hele mener han også kan sammenlignes med, når han på forskellige hold har nået det mål, som de har sat sig.

- Jeg synes, at det er vildt, og det vildeste for mig er, at jeg har sat den målsætning, som en ting jeg ville nå, og nu kan jeg snart sætte helt fluehak ved og slå den, siger han og fortsætter:

- Det er ligesom de hold, jeg har spillet på. At vi har sat målsætninger om, at vi har skulle vinde noget og vinde medaljer. Når man har gjort det, så er det den følelse, der kommer frem. Jeg ved godt, at det ikke er noget, som jeg får noget for, men når jeg en dag lægger handskerne på hylden, så er det forhåbentlig mit navn, der står der en del år frem i tiden, fortæller Hansen.

Mogens Krogh stoppede karrieren tilbage i 2002.

Det er snart to år siden, at Jesper Hansen meldte ud, at han gik efter rekorden. Læs mere om det her.