Forløsning: Juventus vinder endelig

På et mål af Matthijs de Ligt kom Juventus på tavlen med en sejr i Serie A, da Spezia blev slået med 3-2.

Det har næppe været en mindeværdig sæsonstart i Juventus, men nu begynder tingene måske at vende for den italienske storklub.

Onsdag tog Juventus nemlig sin første sejr i Serie A i denne sæson. Det var dog med hiv og sving, at Spezia blev slået med 3-2.

Juventus kom foran 1-0, inden hjemmeholdet vendte kampen på hovedet med to scoringer. Men Federico Chiesa og Matthijs de Ligt sørgede altså for en sejr med hver deres mål i anden halvleg.

Sejren bringer Juventus op på fem point for lige så mange kampe i den italienske liga. Det er otte færre, end Inter har på førstepladsen.

Det var hjemvendte Moise Kean, der sendte Juventus i front mod Spezia. Angriberen fik sin fodboldopdragelse i Juventus, men blev solgt til Everton i 2019.

På transfervinduets sidste dag blev det så til et comeback, da Kean blev sendt til Juventus på en toårig lejeaftale.

Men efter Keans åbningsmål stemplede Spezia altså ind. Scoringer af først Emmanuel Gyasi og efterfølgende Janis Antiste gjorde det til 2-1.

Cirka midtvejs i anden halvleg pustede Federico Chiesa så liv til Juventus' sejrsdrømme ved at udligne, inden Matthijs de Ligt gjorde det til 3-2 med cirka 20 minutter igen og endte som matchvinder.

Senere onsdag vandt AC Milan 2-0 over Venezia. Milaneserne var uden Simon Kjær, som måtte udgå med en skade i søndagens møde med Juventus.

Sejren sender Milan op på 13 point, samme antal som lokalrivalerne fra Inter på førstepladsen.