Irriteret Rösler: Det var ikke et godt spørgsmål

Uwe Rösler var ikke tilfreds med et spørgsmål, han fik i mixed zone.

ÅRHUS (TIPSBLADET): Er glasset halvt fyldt, eller er det halvt tomt?

Det spørgsmål kan man med rette stille sig selv i Aarhus, efter man søndag aften tabte med 2-3 hjemme til FC Midtjylland. Selv om man havde kørt klubben fra Ikast og Herning ud af banen de første 30 minutter. Selv om man var to mand i overtal de sidste godt 30 minutter. Alligevel var det FCM, der i dommerens tillægstid scorede til 3-2.

I mixed zone efter opgøret fik cheftræneren spørgsmålet, om det var et problem, at man ikke spillede godt med 11 mod 9, men var gode i 11 mod 10.

Det spørgsmål var AGF-træneren ikke specielt begejstret for.

- Det var ikke et særlig godt spørgsmål. Det var ikke et godt spørgsmål. Du burde først spørge mig om de første 30 minutter, og hvordan vi spillede. Det var de bedste 30 minutter, mens jeg har været i klubben. Vi udspillede en mesterskabskandidat totalt. Så det burde du først spørge om. Men jeg kan se, hvor du kommer fra, og det er ikke en bekymring, siger Uwe Rösler til den fremmødte presse, heriblandt Tipsbladet.

Han forklarer, at han gerne snart vil have hul på bylden, efter AGF's to scoringer mod FCM kom via to straffespark.

- Det er et problem, og det er en bekymring, at vi ikke scorer nok i åbent spil. Hvorfor? Fordi vi ikke får bolden nok i nettet. Vi havde i dag mange gode chancer, men vi fik ikke bolden i nettet. Vi træner, træner og træner og sætter spillerne i de rigtige situationer, og forhåbentlig ender de så med at score. Men vores effektivitet var ikke god i dag. Men vores spil - jeg så mange positive ting, siger Uwe Rösler.

Med nederlaget til FC Midtjylland er AGF fortsat nummer fem i rækken med 29 point - 11 efter topholdet Brøndby IF.