• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Jesper Sørensen: Vi kommer haltende ind i top 6

Foto: Getty Images

Brøndbys cheftræner Jesper Sørensen har ikke mesterskabsspillet så meget i tankerne.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby sikrede sig søndag eftermiddag en plads i mesterskabspillet, men det kom ikke via en sejr eller uafgjort i deres sidste grundspilskamp mod FC Nordsjælland. I stedet tabte den københavnske vestegnsklub med 1-2.

Da der ikke blev fundet en vinder i kampen mellem Silkeborg og FC Midtjylland, der spillede 3-3, så tog Brøndby den sjetteplads, der giver adgang til det gode selskab i resten af sæsonen. Det var dog ikke dét, som BIF-cheftræner Jesper Sørensen havde mest i tankerne efter sin kamp. Det fortæller han om i et interview med Onside på TV3 Sport.

- Jeg er glad for, at vi har lavet ni kampe i fem kampe, at vi er der. Det er derfor, at vi er der. Det er ikke fordi, at vi har tabt i dag, så det er jeg selvfølgelig glad for, siger han og fortsætter:

- Jeg ved ikke, om jeg er lettet. Jeg er nok mest i kampen, vi lige har spillet, end at vi er i top 6. Så lige nu vil jeg godt tillade mig at være lidt irriteret over vores præstation i dag. Også en lille smule ærgerlig over, om jeg kunne have gjort noget andet og hjulpet spillerne udefra, end at jeg er lettet over, at vi er i top 6, lyder det fra Jesper Sørensen.

Han ser da også, at det ikke var sådan, at de kom sprintende ind i top 6, men at det mere var haltende.

Der var desuden også godt med ros til Mads Hermansen, der undervejs i kampen blandt andet snuppede en trible-redning ved et straffespark.

- Jeg er da ærgerlig over, at Mads står sådan en god kamp, og så er det ikke noget, som vi får profit af. Han er en dygtig målmand, og i dag får han lov til at vise det, og det er jo godt for ham, siger Brøndby-træneren, der slår fast, at den samlede præstation fra holdet skulle være bedre.

Det var da også svært at komme uden om Hermansen i vurderingen af spillerne. Læs mere om det her.