Video : Tipsbladet
Superliga

Jonas Borring kom sig over personlig krise: Jeg har det fantastisk i dag

Jonas Borrings privatliv blev offentligt kendt, da hans daværende hustru gik fra ham og fandt sammen med daværende holdkamerat Christian Keller.

Han havde netop forlænget sin aftale med Randers FC, da Jonas Borring tilbage i 2016 begyndte at være væk fra førsteholdet af personlige årsager. De personlige årsager viste sig at være problemer i privatlivet, fordi Borrings daværende hustru gik fra ham og i stedet havde fundet sammen med Borrings holdkammerat Christian Keller. En historie, der også blev stor i udenlandske medier.

Ikke overraskende gav det store problemer i omklædningsrummet hos Randers FC, og Jonas Borring endte heller ikke med at spille for klubben igen. I stedet blev den aftale, han netop havde indgået med kronjyderne, ophævet, og så kom han videre i karrieren.

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

På det personlige plan skulle Borring dog rejse sig igen, og det fortæller han, at han i den grad har gjort.

Mandag aften gæstede han Offside i anledning af, at han har indstillet sin aktive karriere, og her fortalte han blandt andet om, hvad det var for en tid.

Læs også:Borring sagde nej til flere klubber: Vil ind i salgsbranchen

- Det var specielt. Jeg skulle gerne pryde forsiderne på grund af mit fodboldspil, ikke mit privatliv. Det fyldte enormt meget. Jeg fik en god opbakning fra venner og familie, der gjorde, at jeg kunne komme videre, og når jeg ser på, hvor jeg er i dag, har jeg det fantastisk. De tre sidste år har personligt været de tre bedste år af mit liv. Jeg har fundet en skøn kæreste og fået en skøn datter, og min kæreste er en fantastisk bonusmor over for mine børn, så det har været det hele værd, og jeg er lykkelig i dag, siger den tidligere landsholdsspiller til Offside.

Du kan se Jonas Borring fortælle om sagen i videoen øverst.

Udover Randers FC var Borring i FC Midtjylland af et par omgange, ligesom han spillede for Brøndby IF, OB og AC Horsens.

Læs også:Pensioneret Borring: Landskampen mod Ramos og 3-2 sejren mod Portugal var det...

Læs også:Efter mere end 350 Superliga-kampe: Nu er karrieren slut

Læs også:AC Horsens ophæver med Jonas Borring