Video : Tipsbladet
Superliga

Ken Ilsø: Ny Brøndby-keeper er en nødløsning

Ken Ilsø mener, at Patrick Pentz er en nødløsning for Carsten V. Jensen.

Brøndby præsenterede fredag Patrick Pentz som ny keeper på Vestegnen. Han er lejet i Bayer Leverkusen, og han kan prale med at have fire landskampe på CV'et.

I forbindelse med præsentationen kaldte fodboldchef Carsten V. Jensen ham for en klassemålmand, og klubbens tidligere keeper, og nuværende Leverkusen-målmand, Lukas Hradecky har også tal varmt om Pentz til Tipsbladet.

På den måde har 'CV' endelig fået løst målmandskabalen, men handlen skriger af en nødløsning, mener Viaplay-ekspert og tidligere professionel fodboldspiller Ken Ilsø.

- Han har et spændende CV, men jeg tror godt, at vi kan konkludere, at det er en nødløsning, for ellers køber man ham direkte. Det er en spiller, som ikke står i Leverkusen, vurderer Ken Ilsø til Viaplay. 

Brøndby har fået en købsoption med i lejeaftalen, som kan indfries, men denne er høj, da Bayer Leverkusen stadig har store tanker om Pentz.

Pentz har flere fine adresser på CV'et, og Leverkusen er det seneste skud på stammen. Han har dog ikke spillet en betydningsfuld kamp siden september sidste år - og så har han en anden udfordring, mener Per Frimann, som også er ekspert hos Viaplay.

- Det er en vanvittig hurtig målmand. Han er meget agil, meget hurtig og registrerende i spillet. På den måde ser det ret spændende ud. Men jeg kommer altid tilbage til det med højden, for man kan spille på, at en målmand er lille. Så det må være udfordringen.  

Målmanden måler ifølge Transfermarkt 183 centimeter i højden, hvilket placerer ham i kategorien over lave målmænd. 

Se de to Viaplay-eksperter tale om den nyeste Brøndby-spiller i videoen over artiklen.