• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Lejeaftaler kan komme på tale sidst i transfervinduet hos Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF-boss Carsten V. Jensen ser tiden an, og når man nærmer sig afslutningen på transfervinduet, er det en overvejelse, om spillere skal sendes ud på lejeaftaler.

Af Kenneth Jensen

De har en lille trup, men der kan alligevel ske noget på afgangssiden, når man nærmer sig afslutningen på transfervinduet.

Det fortæller Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, i et interview med tipsbladet.dk.

Klubben har brugt det seneste år på at sige farvel til flere store profiler, i stedet har fokus for "CV" været på at give de unge spillere chancen i førsteholdstruppen, så man har en balance i form af rutine og ungdom. Ligeledes er førsteholdstruppen blevet mindre.

Det er en mission, der er gået over al forventning for de blå-gule, der ligger nummer to i Superligaen med samme pointantal som topholdet FC Midtjylland. Samtidig har flere unge spillere vist lovende form - Jesper Lindstrøm blev kåret til Efterårets Profil i Superligaen, mens Morten Frendrup bare bliver bedre og bedre.  

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

Med en mindre trup har de unge spilllere også lettere ved at komme i kamptruppen og omkring førsteholdet - noget, der er gavnligt for udviklingen - og der skal ikke mange skader eller karantæner til, før det også kan blive til lidt spilletid.

Brøndby vil derfor se tiden an i forhold til, om man skal udleje en spiller eller to. Og det kunne eksempelvis være en forsvarsspiller, hvor et talent som 20-årige Anton Skipper endte med meget lidt spilletid i efteråret - bare 90 minutters pokalfodbold blev det til.

- Vi var ganske få spillere i truppen i efteråret - 20 markspillere - og de fleste gange med en skade eller to er man jo udtaget til truppen og ganske tæt på holdet, men det er rigtigt, at vi har gode alternativer på stoppersiden og en meget stærk konkurrence.

Læs også:Ståle Solbakken ville forære ham væk - det vil Jess Thorup ikke

- (Anton) Skipper og (Joel) Kabongo har haft svært ved at få spilletid i den stærke konkurrence, men omvendt skal vi også sikre, at vi har - i og med vi spiller med tre stoppere i de fleste kampe - gode alternativer, men det er da en overvejelse, vi skal gøre os.

- Det er noget af det, vi skal kigge på senere i vinduet: Om der kan komme udlejninger på tale på nogle positioner. Men nummer et for os er, at når vi lukker vinduet, skal vi føle os komfortable ved at have det rigtige antal spillere, og positionerne skal være dækket ind i forhold til, at vi går ind i et meget tæt forår, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen til tipsbladet.dk.

Brøndby-bossen gav sine tanker og gjorde status over transfervinduet i en artikel, tipsbladet.dk bragte i går. Den kan du læse ved at klikke her. Han åbnede også for Mike Jensen - den artikel kan du læse her.

Indtil videre har Brøndby hentet den 19-årige angriber Oskar Fallenius i Brommapojkarna, mens man har hentet rutinerede Michael Lumb til venstrebacken. Han er hentet som erstatning for Blas Riveros, der er ude resten af denne sæson.

Læs også:Avis: Riza Durmisi meget tæt på ny klub

Læs også:Transferstrid: Brøndby og FCK kæmper om samme spiller

Læs også:Paul Onuachu kåret til den tredjebedste spiller i Belgien

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus