Superliga Anders Dehn

Medie bragte fejlagtig historie: Undskyld, Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mediet presse-fotos.dk har sendt en uforbeholden undskyldning til Brøndby IF og klubbens fans, efter det i går bragte en fejlagtig historie om slagsmål på tribunen.

Af Anders Dehn

Det lød dramatisk, da presse-fotos.dk søndag eftermiddag bragte historien "Fans går amok: Slåskamp på tribunen under kamp". Mediet skrev, at der havde været slagsmål på Brøndby Stadion, og at flere vagter var kommet til for at stoppe det.

"Dette er usandt," lød det omvendt fra Brøndby IF. I virkeligheden havde en tilskuer fået et epileptisk anfald, hvorfor vagter og ambulancefolk strømmede til for at hjælpe.

Nu erkender presse-fotos.dk, at mediet tog fejl, og sender en undskyldning til Brøndby og klubbens fans.

"Under kampen på Brøndby Stadion idag, mellem BIF og FCM, fik vores tiptelefon flere tips om slagsmål på Sydsiden. Adskillige tilsendte billeder viste et stort antal vagter i arbejde på Sydsiden tæt ved banen. Meldingerne og billederne gjorde desværre, at dagens jourhavende fik skrevet noget sludder. Det beklager vi. Og det undskylder vi," skriver mediet på sin hjemmeside.

"Med dette dementi ønsker vi at sende en uforbeholden undskyldning til de, som har følt sig ramt, og til de, som er berørt af episoden."

Presse-fotos.dk efterspørger samtidig hjælp til at finde frem til adressen på den tilskuer, som fik det epileptiske anfald, så mediet kan sende et par flasker vin og en buket.

Selve pokalkvartfinalen mod FC Midtjylland endte med et 2-0-nederlag og dermed et elendigt udgangspunkt for hjemmeholdet. Læs mere om det fodboldmæssige her.