Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Dansk guldfugl kan være på vej til Juventus

Juventus har snøren ude efter dansk stortalent, der blev solgt for 20 millioner kroner i sommeren 2019.

Maurits Kjærgaard er er endnu ikke blevet et etableret navn på fodboldscenen, men det kan han meget vel blive en dag, og der er rift om den 17-årige midtbanespiller.

Ifølge tuttoc.com vil storklubben Juventus have fingrene i det danske stortalent.

Læs også:17-årig dansker på vild talentliste: Holder begge ben på jorden

Maurits Kjærgaard skiftede i sommeren 2019 fra Lyngby Boldklub til Red Bull Salzburg, og han blev den største transfer for de kongeblå i 20 år. Hele 20 millioner kroner betalte den østrigske storklub.

Siden har danskeren tørnet ud for Red Bull Salzburgs andethold FC Liefering, hvor Bo Svensson indtil for nyligt var cheftræner, og Maurits Kjærgaard har spillet en del kampe i Østrigs næstbedste række. I denne sæson er det blevet til tre scoringer.

Læs også:Et år efter rekordsalg: Dansk teenager udvalgt til stor talentliste

Nu vil Juventus angiveligt have fingre i ham, men der er ingen tvivl om, at det kommer til at koste "Den Gamle Dame" dyrt. Red Bull Salzburg vil helt sikkert ikke slippe Maurits Kjærgaard for under de 20 millioner kroner, klubben selv betalte. 

Hvis Maurits Kjærgaard bliver solgt til Juventus, skal han i første omgang være en del af klubbens U23-mandskab. Her spiller i forvejen danske Nikolai Baden Frederiksen, men han er lige nu udlejet til WSG Tirol i Østrig. 

Læs også:Transferkongerne: Ukendt guldfugl sikrede kæmpe gevinst

Læs også:Corona-krise: Millionsalg kan være redningen for hårdt ramte Lyngby

Læs også:Største salg i 20 år: Lyngby sælger 16-årig for millioner til Salzburg