Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: FC København forbereder bud

FC København vil ifølge svensk medie gerne beholde Jordan Larsson, som på det seneste har vist sig kampafgørende.

Jordan Larsson har de seneste uger vist sig som en afgørende figur i FC København med vigtige scoringer i pokalturneringen og Superligaen.

Derfor vil de nykronede pokalmestre angiveligt gerne belønne ham med en ny aftale. Det skriver det svenske medie FotbollDirekt.

FC København har en købsoption på 15 millioner kroner indbygget i aftalen, hvilket Tipsbladet for nyligt kunne fortælle, men FotbollDirekt skriver, at Peter Christiansen og co. vil forsøge at købe Jordan Larsson til spotpris.

Svenskeren har ikke nogen fremtid i Schalke 04, som gerne vil af med ham, og det er som regel et godt fundament i forhold til at lande en aftale til en pris under købsoptionens værdi på de 15 millioner kroner.

På sidelinjen følger AIK, hvilket FotbollDirekt tidligere har fortalt, med på sidelinjen. De har også et ønske om at hente Jordan Larsson tilbage til Stockholm, men de kan ikke være med i det samme prisleje som FC København.

Derfor er FC København lige nu igang med at forberede deres udspil ifølge FotbollDirekt, og så må AIK væbne sig med tålmodighed på den anden side af sundet.

25-årige Jordan Larsson tog til FC København på en lejeaftale i januar frem til sommer. Efter en start som indskifter er han for alvor begyndt at imponere de seneste uger.

Det anerkendte Jacob Neestrup også for nyligt, hvor han i samme ombæring udtalte til Tipsbladet, at alle parter skal have en dialog om hans fremtid.

- Når du lejer en spiller med en option, så er det fordi, at man ser hinanden an. Mere vil jeg ikke kommentere på det. Det er noget PC, jeg, Jordan og hans bagland skal snakke om. Vi er glade for, at han begynder at vise sig frem både bredt i banen men også centralt, sagde FCK-bossen den 5. maj.

Jordan Larsson har scoret i FC Københavns seneste to Superliga-kampe, mens han også noterede sig for mål i begge klubbens pokalsemifinaler mod FC Nordsjælland. I alt er det blevet til fem fuldtræffere i FCK-trøjen.