• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Medie: FCK-talent indgik mystisk aftale med agent

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Ifølge Ekstra Bladet skrev FCK-talentet Jeffrey Papa Adjei-Broni under på en mystisk aftale med fodboldagenten Mohamed Khayat.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Ekstra Bladet har den seneste periode sat fokus på den danske agentverden, og fredag skriver mediet om endnu en aftale, der for dem, ser underlig ud.

Der er tale om et samarbejde mellem FCK's 16-årige angriber Jeffrey Papa Adjei-Broni, der har stor succes på klubbens U17-hold, hvor han har nettet ti gange i 12 kampe for det suveræne førerhold, og den certficerede agent Mohamed Khayat.

Som certificeret agent må Mohamed Khayat godt tage kontakt til spillere under 18 år.

Så langt så godt.

Læs også:Norsk klub melder klart ud: Boykot VM

Men der hvor kæden ifølge Ekstra Bladet hopper af er, at de to parter, før de indgik et officielt samarbejde 16. november 2020, allerede ti måneder forinden havde indgået et samarbejde uden om den lovpligtige standard repræsentationsaftale, som DBU kræver.

Ekstra Bladet er i besiddelse af et billede fra Jeffrey Papa Adjei-Broni Instagram-profil, hvor spilleren og hans mor sidder foran et underskrevet dokument, der ser anderledes ud end DBU's lovpligtige repræsentationsaftale.

Noget kunne altså tyde på, at Mohamed Khayat siden 24. februar har været agent for den unge FCK'er. Billedet er dog siden blevet slettet fra Jeffrey Papa Adjei-Bron Instragram-profil, og noget kunne tyde på, at Mohamed Khayat har fået kolde fødder over den mystiske aftale, da han ifølge Ekstra Bladet har slettet et billede af sig selv og FCK-talentet.

Ifølge Mohamed Khayat er der dog ikke noget at kommer efter:

Læs også:Avis: Fans vrede på SL-profil efter FCK-udmelding

- Den aftale, vi underskrev i februar, handler ikke om fodbold. I øvrigt har jeg en gyldig repræsentationsaftale med Jeffrey. Det kan DBU bekræfte, siger han blandt andet til Ekstra Bladet.

Han ønsker dog ikke at uddybe, hvad aftalen fra februar så gik ud på.

Det er langt fra den eneste historie, der sætter spørgsmålstegn ved den danske agent-verden. Tidligere på ugen kunne samme medie fortælle, hvordan en uautoriseret agent tilsyneladende stadig har en fod indenfor i branchen, selvom han ikke må rådgive spillere.

Læs også:Efter Molde-sensation: Solskjær håber på gensyn

Læs også:Vild Superliga-afslutning: Hvem har det sværest?

Læs også:AGF's vintersigning: Klar til Superligaen nu

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus