• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Ny AaB-stjerne er gode venner med Zanka: Han er et fantastisk menneske

Foto: Getty Images

FC Københavns Mathias "Zanka" Jørgensen og AaB's Oscar Hiljemark er gode venner udenfor banen. Søndag er de modstandere i Parken.

Af Ole Hoffskov

Manges øjne vil hvile på Mathias "Zanka" Jørgensen og Oscar Hiljemark, når FC København og AaB tørner sammen søndag aften i Parken.

"Zanka" og Hiljemarks øjne vil i høj grad hvile på hinanden.

Den danske forsvarsspiller og den svenske midtbanespiller kender nemlig hinanden særdeles godt udenfor banen, og det har de gjort i en del år efterhånanden. Mathias "Zanka" Jørgensen og Oscar Hiljemark var holdkammerater i PSV Eindhoven, og danskeren tog godt imod Hiljemark, da han kom til klubben i januar 2013 - et halvt år efter "Zanka". 

Læs også:Superliga-spørgsmål: Er FCK blevet hjemløse uden Ståle Solbakken?

- Ja, han er en god ven. Vi har set hinanden meget og specielt i Holland, hvor vi var meget tætte. Han er et fantastisk menneske, og det er fedt, at han er kommet tilbage til Superligaen, for han har virkelig høj kvalitet, og måske får vi også mulighed for at se hinanden mere, end vi har kunnet de seneste år, siger Oscar Hiljemark til Tipsbladet og fortsætter:

- Vi har allerede snakket lidt sammen, siden han skrev under med FCK, og det bliver rigtig godt at se ham igen på søndag.

Oscar Hiljemark kan søndag debutere for AaB, mens Mathias "Zanka" Jørgensen kan tage hul på sit tredje ophold i den danske hovedstadsklub. Begge spillere rykkede til Danmark på den sidste dag af transfervinduet.

Læs også:Brian Priske om Solbakken-fyring: Vi var alle overraskede

Du kan læse hele interviewet med Oscar Hiljemark i Tipsbladet, som er på gaden i dag, fredag. I Tipsbladet får du også et interview med FCM-talentet Jens-Lys Cajuste, alt om Ståle Solbakkens fyring i FC København, en analyse af Carlo Ancelotti og Evertons succes - og meget, meget mere. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet om fredagen.

Du kan også få et abonnement på fredagsavisen - læs mere her.

Læs også:FC Nordsjælland sender forsvarsspiller til svensk fodbold

Læs også:Nordmand nævnt som Solbakken-afløser: Ingen henvendelse fra FCK

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus