OB satser på én ny spiller inden transferdeadline
2016-01-22 13:02
Foto: ob.dk/Morten Wamsler

OB's sportsdirektør Jesper Hansen appellerer til fansene om, at de ikke gør livet alt for surt for Rasmus Falk det næste halve år.

De fynske fodboldfans fik brunsvigeren galt i halsen, og der blev drukket masser af Albani-gravøl, da det onsdag kom frem, at Rasmus Falk til sommer forlader OB til fordel for Superliga-rivalerne fra FC København. Den dygtige offensivspiller har underskrevet en fire-årig kontrakt med hovedstadsklubben.

Da skiftet først sker til sommer, skal Rasmus Falk gøre sæsonen færdig som OB-spiller, og målt på den reaktion, fansene kom med i kølvandet på skiftet, kan det godt blive nogle lange måneder for Falk. I Ådalen tager man offensivprofilens skifte med ro.

- Rasmus har besluttet at skifte klub, når hans kontrakt udløber til sommer. Det betyder, at han er OB-spiller i foråret, og hos os er der ingen der står hverken over eller under klubben. Vi vil altid stille op med de stærkeste spillere, og hvis Rasmus er blandt dem, vil han også spille i foråret. Det er trænerens beslutning, og den håber jeg, at alle vil bakke op om, for vi har et fælles mål om at slutte sæsonen på en solid midterplacering. Det mål er Rasmus er en vigtig del af, og det vil vi gøre alt for at bakke ham og resten af holdet op i. Jeg forstår godt, hvis nogle er skuffede og ærgerlige over, at Rasmus skifter. Vi har fantastiske fans, som vi sætter enormt stor pris på, og jeg ved, at de sætter vores fynske talenter meget højt. Derfor er det også kun endnu mere ærgerligt, når spillere skal opleve reaktioner, der i den grad går over grænsen for, hvad vi kan acceptere, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Han opfordrer til, at OB-fansene behandler Rasmus Falk med respekt det næste halve år.

- Det hører med til vores branche, at spillere skifter klub, og vi respekterer fuldt ud Rasmus’ beslutning. Rasmus er en meget vellidt spiller i OB, og det gælder både i truppen og i klubben som helhed. Det gør situationen svær, fordi mange er skuffede, samtidig med at de ønsker Rasmus det bedste. Jeg håber, at Rasmus vil få den opbakning og afslutning i OB, som han fortjener, for midt i ærgrelsen skal alle huske på de mange gode oplevelser, Rasmus har været med til at give os på banen i de sidste 10-11 år. Vi er stolte i både talent- og seniorafdelingen over at have været med til at udvikle en spiller, der er aktuel for landsholdet, og jeg ved også, at Rasmus er stolt over at være og have været OB’er, lyder det fra Jesper Hansen.

OB indleder foråret med en hjemmekamp mod AGF den 26. februar.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO