Foto: OB
Superliga

OB skriver med gambisk kantspiller

OB har signet en 18-årig gambisk kantspiller, oplyser klubben fredag.

Den 18-årige kantspiller Yankuba Minteh er ny mand i OB.

Efter to prøvetræninger i den fynske klub har kantspilleren fra Gambia imponeret i så stor stil, at han er blevet udstyret med en aftale, der løber frem til sommeren 2024. Det meddeler OB på sin hjemmeside.

Ifølge akademichef Tonny Hermansen vil man nu være tålmodige med Yankuba Minteh.

- Det er jo noget nyt for os, at vi har haft Yankubah op to gange, men vi synes, vi har været grundige i forhold til at beslutte os for at tage en spiller fra Gambia ind til os, og vi er sikre på, at det her kan blive rigtig spændende.

- Aftalen er to år, og så håber jeg, at når det første år er gået, så har vi allerede set, det han kan, og at han har udviklet sig, så vi kan tage det næste step med ham. Men vi har tålmodighed i processen, så vi ikke bare stresser på. Skal det vare en måned, skal det vare to måneder, skal det vare et år, før han rykker op på førsteholdet, det er der ikke sat nogen tid på; vi har ligesom sagt, at han først skal finde sig selv i vores måde at spille fodbold på, vores kultur og helheden generelt set, så han kan integreres ude på college, hvor han skal være sammen med både vores fodboldspillere og andre, siger Tonny Hermansen til OB’s hjemmeside.

Den nye OB’er kommer fra Steve Biko FC i hjemlandet. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.