• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB-stopper trives på Fyn: Kunne være sjovt at komme i Europa

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ramon Leeuwin har fundet sig godt til rette i OB efter sit sommerskifte fra Holland.

Af Ole Hoffskov

OB hentede i sommerens transfervindue midtstopperen Ramon Leeuwin til klubben, og den erfarne hollænder har været fast mand for fynboerne i efteråret - det er sågar også blevet til en enkelt scoring, som han sendte i netmaskerne i 1-1-kampen mod Brøndby IF. 

31-årige Leeuwin har repræsenteret FC Utrecht, Apeldoorn, ADO Den Haag og Cambuur, og han står noteret for lige under 200 kampe i Hollands bedste række, men nu er han altså på Fyn, hvor han stortrives.

- Jeg kunne også været skiftet til en anden klub i Holland, men jeg er fyldt 30 og har set det meste i Holland. Jeg trængte til at opleve andre stadions, nye modstandere og få noget frisk luft. Jeg bor sammen med min familie i Odense to minutter fra stadion, så jeg kan ikke komme for sent. Jeg nyder at være her, og livet er ikke meget anderledes end i Holland, siger Ramon Leeuwin til Voetbal International.

OB overvintrer som nummer syv i en meget tæt Superliga, og Leeuwin håber på et godt, fynsk forår.

- Jeg tænker ikke så meget over det, jeg koncentrerer mig bare om at spille fodbold. Vi har mulighed for at være de bedste efter FC København og FC Midtjylland, og det vil give en plads i Europa. Det kunne selvfølgelig være sjovt at opleve, lyder det fra OB-spilleren.

Ramon Leeuwin har kontrakt med OB frem til sommeren 2020.