Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle sælger midtbanespiller til Dubai-klub

Saeid Ezatolahi er nu ny spiller i Shabab Al Ahli.

Som Tipsbladet kunne afsløre i weekenden, så skifter den iranske landsholdsspiller Saeid Ezatolahi nu fra Vejle til Shabab Al Ahli fra Dubai.

Det bekræfter VB nu på klubbens hjemmesiden, hvor klubbens sportschef Marius Adrian Nicolae slår fast, at han er tilfreds med den løsning, man er kommet frem til med midtbanespilleren.

- Saeid Ezatolahi får med dette skifte sit ønske opfyldt. Et skifte, der giver mening for Vejle Boldklub med tanke på spillerens udløb til sommer, siger han og fortsætter:

- Saeid har været et positivt bekendtskab i Vejle Boldklub og en vellidt del af omklædningsrummet. En spiller, der har haft nogle helt åbenlyse kvaliteter, og som har repræsenteret Vejle Boldklub flot gennem sine præstationer til de helt store slutrunder.

Endvidere peger Vejle-sportschefen på, at han har været glad for at have Ezatolahi i truppen, at alle i Vejle Boldklub ønsker ham det bedste for fremtiden.

Iraneren har senest været med til Asian Cup, hvor han sammen med hjemlandet nåede frem til semifinalen i turneringen, og det er noget, som Shabab Al Ahli havde fået øjnene så meget op for, at de har betalt for at få ham nu.

Ezatolahi kom til Vejle fra russiske Rostov tilbage i sommeren 2020, hvor han undervejs var på et lejeophold i Al-Gharafa fra Qatar.

I alt nåede han at spille 84 kampe for vejlenserne med ni mål til følge.