Video : Tipsbladet
Superliga

Pione Sisto vil ikke træne med førsteholdet i FCM

Pione Sisto ønsker ikke at træne med førsteholdet i FC Midtjylland, oplyser klubben til bold.dk.

De har fået ny midlertidig træner i FC Midtjylland, så man kunne få tanken, at Pione Sisto kunne få en ny chance på førsteholdet, nu det ikke er Albert Capellas, der er i spidsen for holdet.

Men nej, heller ikke nu er Pione Sisto i spil til at spille for førsteholdet.

Det er bold.dk, der skriver, at kantspilleren ikke trænede med førsteholdet torsdag.

Bold.dk skriver videre, at FC Midtjylland har oplyst, at det er Pione Sisto selv, der har valgt, at han ikke skal være en del af træningen med resten af truppen, og at det har stået på i noget tid.

I stedet følger han sit eget træningsprogram.

Den tidligere danske landsholdsspiller er dermed heller ikke en del af Niels Lodbergs overvejelser til den afgørende kamp mod Silkeborg IF på søndag, hvor man skal vinde og håbe på, at et par resultater går FCM's vej, hvis man skal en tur i top seks-spillet.

FC Midtjylland havde tidligere i dette forår en aftale på plads med Malmö FF, men Pione Sisto kunne ikke blive enig med den svenske klub om en transfer. Det er ikke udelukket, at han forlader FCM i de næste uger, da der transfervinduer åbne i Sverige og Norge, eksempelvis. Men han menes at tjene en kæmpe løn, og det er svært for andre klubber at betale.

Hans aftale med FCMidtjylland løber helt frem til sommeren 2024.

Pione Sisto, 28 år, vendte hjem fra Spanien og Celta Vigo i september 2020, men han har ikke kunnet genfinde sit magiske niveau fra den første tid i Danmark, hvor han brød stort igennem og lignede en spiller på vej mod stjernerne.

Sisto har 26 landskampe på cv'et.

Du kan læse et interview med Albert Capellas her, hvor han i forbindelse med sin fyring i FCM kritiserer Pione Sisto.