Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-problemer: Åben for flere forstærkninger

Randers-sportschef Søren Pedersen er klar til at hente flere forstærkninger, selvom han synes, at de har en fin trup.

Sæsonstarten er slet ikke gået nemt for Randers, der blot har fået skrabet to point sammen efter de første fire kampe. Det er dog selvom, at klubbens sportschef Søren Pedersen mener, at truppen er god.

Han åbner dog også op for, at der kan blive hentet forstærkninger ind. Det fortæller han om i et interview med Discovery+.

- Jeg synes, at han har en rigtig god trup. Det er klart, at der er kommet nogle spillere ind, som vi selvfølgelig gerne ville have haft tidligere i vinduet, som ikke har været mulige, siger han og fortsætter:

- Det kan også godt være, at der kommer yderligere spillere ind, som gør truppen endnu bedre. Men jeg synes, at vi har en rigtig fin trup, lyder det fra Søren Pedersen.

Når det kommer til, hvorvidt cheftræner Rasmus Bertelsen har fået nok ud af sin trup, så lyder svaret sådan fra Randers-sportschefen.

- Vi har mødt Nordsjælland og FCK, som er rigtig dygtige, i de to seneste kampe. Det er jo ikke dér, vi skal måle os med vores budget. Jeg synes, at vi har en god trup, som passer til vores budget, og jeg synes, at vi har et dygtigt trænerteam med Rasmus (Bertelsen red.) i spidsen, og det er jeg helt tryg ved, fortæller Pedersen.

Spillere som John Björkengren, Mads Albæk, Wessel Dammers, Ernest Agyiri samt Oliver Olsen er blevet hentet ind denne sommer. Men der kan altså være flere på vej til klubben, der har sagt farvel til profiler som Lasse Berg Johnsen og Tosin Kehinde denne sommer.

Der er dog usikkerhed fra Tipsbladets kommentator Stig Tøfting om Randers i denne sæson. Læs mere om det her.