Foto: Getty Images
Superliga

Real Madrid på vej til Danmark: Vil se FCK-talent

Real Madrid har også fået øjnene op for FC København-komet, og kongeklubben har bestemt sig for at sende en scout til Danmark.

Tristan Panduro er endnu ikke et navn, der ringer ret mange klokker hos danske fodboldfans, men i udlandet kender man udmærket det 15-årige stortalent fra FC København.

De store klubber gør i hvert fald.

Tirsdag kunne Tipsbladet fortælle, at Arsenal har fulgt Tristan Panduro i længere tid, og at London-klubben har haft indledende snakke om den unge midtbanespiller, der er søn af den tidligere OB'er Morten Panduro.

Også Manchester City har været nævnt, og nu kan endnu en mastodont føjes til listen - selveste Real Madrid.

Ifølge transferjournalisten Ekrem Konur, der samlet har tæt på halvanden million følgere på sine sociale medier, har den spanske kongeklub Tristan Panduro på blokken, og Real Madrid har i sinde at sende scouts til Danmark for at se nærmere på FC København-talentet. Det samme har den portugisiske mesterklub Benfica.

Tristan Panduro kan tidligst skifte til en ny klub, når han er fyldt 16, og det gør han 10. januar, så der kan meget vel lande en del henvendelser i FC Københavns indbakke i starten af 2024.

Panduro, der både har dansk og engelsk pas, spiller til dagligt på U17-holdet i FC København og det danske U16-landshold, hvor han er anfører.