Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Kortmaskinen Nicolai Poulsen: Indrømmet, jeg vil gerne skrue lidt ned

AGF-spilleren Nicolai Poulsen ragede rekordmange karantænepoint til sig i den forgangne sæson. Midtbanemanden medgiver, at der skal skrues lidt ned.

Nicolai Poulsen fik 15 gule kort og to røde i Superligaen i sidste sæson. Det kastede 118 strafpoint og ikke færre end syv karantænedage af sig.

Hvis du tænker, at det er meget, så har du ganske ret. Det er ny Superliga-rekord, og den hidtidige rekord stod der såmænd også Nicolai Poulsen ud for. Dermed har AGF-spilleren markeret sig som den ultimative bisse i Superligaen. 

Nicolai Poulsen spiller en position på banen, hvor det er naturligt, at man af og til ryger i dommerens sorte bog, men det har grebet om sig. Det medgiver midtbanemanden.

Læs også:Alt om FC Midtjylland: Hvis det ikke er i stykker, så lad være med at reparere

- Jeg er helt bevidst om, at jeg fik mange gule kort. Jeg har har selv evalueret de situationer, hvor jeg fik gult, for at se, om der var noget, jeg kunne have gjort anderledes, og om de var nødvendige. Jeg skal være den første til at erkende, at jeg fik for mange gule kort, og at det ikke var dem alle sammen, der var nødvendige, siger Nicolai Poulsen til Tipsbladet og fastslår: 

- Jeg indrømmer gerne, at det er et punkt, hvor jeg gerne vil have skruet lidt ned. Hvis jeg kan ligge på lejet omkring 10 på en sæson, ville det være fint,

Nicolai Poulsen skiftede for godt et år siden fra Randers FC til AGF, og netop skiftet til en større klub kan have været en af årsagerne til de mange gule kort.

Læs også:FC København jubler: Sælger rekordmange sæsonkort

- Det skal ikke forstås som en undskyldning eller bortforklaring, men jeg kan se, at jeg især i starten meget gerne ville komme med fuld intensitet hver eneste gang. Jeg var et nyt sted, jeg ville vise, at jeg kunne bidrage, og det betød, at jeg fløj ind i samtlige dueller. Det forklarer en del af de kort, jeg fik, siger Nicolai Poulsen.

Du kan læse et stort interview med Nicolai Poulsen i Tipsbladet, som er på gaden i dag, fredag. Her kigger midtbanekrigeren tilbage på sin første sæson i AGF, og han forholder sig til den kommende, som blandt andet byder på europæisk fodbold. I Tipsbladet får du også et stort interview med Brøndby-træner Niels Frederiksen, og så er der fokus på Kasper Hjulmands start som landstræner og de kommende kampe mod Belgien og England. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet.

Du kan også få Tipsbladet digitalt hver fredag - se her hvordan.

Læs også:Drømmedebut for Danmark: Daramy blev matchvinder mod Tyskland

Læs også:Politisk opbakning: Vil have flere tilskuere på stadion

Læs også:Viborg FF bejler til AaB-angriber