• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Riddersholm forstår ikke FCM: Vanvittig melding

Foto: Getty Images

Glen Riddersholm har svært ved at finde ud af, hvorfor FC Midtjylland ikke har brugt Marrony mere.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland lavede i den sidste del af sommerens transfervindue en handel med brasilianske Atletico Mineiro, som sendte offensivspilleren Marrony til Danmark for omkring 30 millioner kroner.

Det er en aftale, som kan vokse til omkring 50 millioner kroner, hvis Marrony spiller mere end halvdelen af kampene for FCM i Champions League-gruppespil med syv millioner kroner pr år. 

Derfor kan det ende med at blive Superligaens klart dyreste spiller, og den tidligere FCM-cheftræner Glen Riddersholm forstår ikke, hvordan det kan være, at Marrony ikke allerede nu er fast mand på holdet. Det siger han på TV3 Sport.

- Man kan se ligesom med Luther Singh i FC København, at man skal have et tilløb, når man kommer til en ny klub. Men det her er kun i FC Midtjylland. Forestil jer lige, at FCK havde købt en spiller til 50 millioner - og så kan Bo (Henriksen red.) stå dernede og sige, at han først regner med, at han (Marrony red.) er klar engang i januar, siger han og fortsætter:

- Det er jo vildt, fordi en mand til 50 millioner - og jeg ved, at de har en af Danmarks bedste fysiske trænere i Christian Clarup, så han skal nok blive klar - så selvfølgelig skal der også være pres på. Han skal jo ind og spille. De har investeret 50 millioner i ham, lyder det fra Glen Riddersholm.

Endvidere undrer det ham, at FC Midtjylland ikke er blevet udfordret mere på, at de ikke benytter sig mere af brasilianeren.

- Midtjylland er en stor klub under danske forhold, der over syv år har spillet til par med FCK. Er mest formstærk og absolut favoritter til guldet. Det er vanvittigt, at de bare kan slippe afsted og gå under radaren med sådan en melding. Det forstår jeg simpelthen ikke, fastslår Riddersholm.

Marrony er på det seneste blevet ramt af en mindre skade. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020