• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Rösler vild med ansvarlige Yakob: Meget uselvisk

Foto: Getty Images

AGF's Kevin Yakob kunne godt mærke, at han ikke var på 100 procent.

Af Oliver Okstrøm

AGF's Kevin Yakob måtte lade sig udskifte i forbindelse med pausen i søndagens 1-0-sejr over OB. Det var efter en samtale mellem ham og cheftræner Uwe Rösler, og sidstnævnte mener ikke, at mange ville være så ærlige som Yakob dér.

Det fortæller han om i et interview med Århus Stiftstidende.

- Jeg sagde til Kevin, at han spillede godt, og at jeg ikke havde lyst til at skifte ham ud. Men jeg har gode spillere på bænken, så jeg spurgte Kevin om han var klar. Og hans beslutning var meget uselvisk, siger han og fortsætter:

- Han fortalte mig, at han ikke var på 100 procent - og så træf jeg beslutningen om at skifte ham ud. Det var meget ansvarligt af ham, og jeg tror, at der er mange spillere, der ikke havde været så ærlige, lyder det fra Uwe Rösler.

Det var efter en situation i første halvleg, hvor Yakob stødte sit ene knæ ind i en modstander, at han fik smerter. Han spillede dog videre, men da han skulle slå et indlæg senere måtte han lægge sig.

Herefter kom pausen, hvor de to kom frem til, at det var bedre med nye kræfter. I det tilfælde var det Mads Emil Madsen, der kom ind for aarhusianerne.

Med netop et nyt rent bur til AGF, så fik Jesper Hansen tangeret en gammel rekord. Læs mere om det her.