• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Sabbi forklarer: Skiftede til OB på grund af spillestilen og truppen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Emmanuel Sabbi forklarer, at spillestilen og spillertruppen var afgørende for hans valg af OB.

Af Victor Risager

Det blev allerede offentliggjort i januar, at Emmanuel Sabbi ville forlade Hobro IK til fordel for OB denne sommer, og selvom coronapausen udskød skiftet med en måneds tid, kan amerikaneren nu kalde sig OB-spiller.

Før Emmanuel Sabbi valgte OB som sin kommende arbejdsgiver, var der angiveligt også flere andre klubber ude efter den 22-årige kantspiller. Men valget faldt i sidste ende på den fynske Superliga-klub, og det skyldes dels spillestilen og spillertruppen. 

Læs også:Ajax forbereder sig på Midtjylland-møde: Går ind i corona-boble

- Jeg skiftede til OB, fordi jeg kan lide deres spillestil, og fordi de har gode spillere i truppen, og jeg er klar til at spille med dem, siger Emmanuel Sabbi i et videointerview på klubbens hjemmeside.

- Den nuværende trup er rigtig god. Som I kan se, var vi tæt på at komme i Europa League-kvalifikationen, og jeg føler, at jeg kommer til at passe rigtig godt ind på holdet.

Læs også:Trods smittestigning i Århus: AGF-boss er klar til flere tilskuere

Mens han glæder sig over det fodboldmæssige ved skiftet, er han også flyttet fra Nordjylland til Fyn. Og det skifte er han også meget tilfreds med. 

- Jeg synes, at Odense er fantastisk by. Den har en masse gågader og gode restauranter, så jeg tror, jeg får det sjovt i denne by, lyder det fra kantspilleren.

Emmanuel Sabbi spillede i den seneste sæson 29 kampe i Superligaen med syv mål og et oplæg til følge for Hobro IK, der endte med at rykke ud af rækken. 

Læs også:Tester tre spillere: Silkeborg ser nærmere på målfarlig tysk kantspiller

Læs også:U19-træner om OB-talent: Salgspris på 20 millioner vil være godt

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus