Video : Tipsbladet
Superliga

Salquist: Har afvist Silkeborgs kontrakt-tilbud

Der skal mere i pakken, hvis Salquist skal blive i Silkeborg.

Silkeborg-profilen Tobias Salquist har på det seneste lignet en spiller, der meget gerne vil prøve kræfter med nye udfordringer. Dog har klubben afvist de bud, der er kommet - og så er de selv kommet med et kontrakttilbud til spilleren, som ville gøre ham til den bedstlønnede spiller i Silkeborgs historie.

Det er dog et tilbud, som Salquist har afvist, fortæller han i et interview med Viaplay kort efter kampen mod Randers fredag aften.

- Jeg har modtaget et kontrakttilbud, det er rigtigt, og jeg har afslået det. Begge skal være enige, og det var vi ikke, fortæller Salquist, som siden glider af på spørgsmålet om det ikke er nok at være lønførende i klubben:

- Det er jo sådan lidt ligesom at såvel Silkeborg skal være tilfredse, så skal jeg også være tilfreds, og jeg var ikke tilfreds, lyder det fra Silkeborg-midterforvareren, som peger på, at pakken i tilbuddet ikke var godt nok.

Når det kommer til, hvordan han vil se på et nyt tilbud fra dem, så ser det ikke lovende ud i udgangspunktet.

- Det må jeg tage med Silkeborg. Som det ser ud pt. så har jeg afslået at forlænge, og der har ikke været snakket om det i lang tid, fortæller Tobias Salquist.

Endvidere slår han fast, at han ikke kan be- eller afkræfte, hvorvidt han kommer til at blive i Silkeborg - og så peger han på, at han sagde en masse i sidste uge om sagen, og så har han ikke mere at sige til det.

Dengang var der ikke tvivl om, at han gerne ville videre. Læs mere om det her.