• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SønderjyskE henter Glen Riddersholms drømmespiller

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er Marc Dal Hende på plads i SønderjyskE.

Af Kenneth Jensen

De har ledt efter en venstre back, efter man denne sommer har sagt farvel til både Nicholas Marfelt og Joao Pereira, og Glen Riddersholm har ikke lagt skjul på, at Marc Dal Hende er drømmespilleren.

Tipsbladet.dk kan nu fortælle, at SønderjyskE-træneren kan knibe sig i armen og konstatere, at han ikke drømmer. Drømmespiller Marc Dal Hende skifter til Haderslev-klubben.

B.T. var først med historien.

Pokalvinderne henter venstrebacken i FC Midtjylland, hvor han har været en profil siden skiftet i januar 2017. Han ventes at blive præsenteret snart.

Men i den netop afsluttede sæson har 29-årige Dal Hende været i hård konkurrence med brasilianske Paulinho, og den konkurrence endte Dal Hende med at tabe, da han var skadet stort set hele efteråret, og i øvrigt også havde et efterslæb i starten af forårssæsonen, og derfor skifter han nu til SønderjyskE, hvor han er det soleklare førstevalg.

Læs også:Lyngby Boldklub forlænger med reservekeeper

Det var ikke kun SønderjyskE, der var ude efter venstrebacken – ifølge tipsbladet.dk's oplysninger var mindst én anden dansk klub også meget interesseret.

Den målfarlige back lagde for et år siden ikke skjul på, at han gerne ville til udlandet, og sammen med FCM var det aftalen, at han ikke skulle spille kampe i løbet af juli og august, mens muligheden for at komme til udlandet blev afsøgt.

Dal Hende kom dog ikke afsted og nåede så kun at spille to og en halv kamp i september, inden han blev skadet og var væk resten af efteråret. 

Da FC Midtjylland i januar 2017 købte Marc Dal Hende, var det netop i SønderjyskE, og han var dengang en del af en trio, der forlod Haderslev-klubben til fordel for FC Midtjylland.

Læs også:Kvalifikationskaos: Derfor risikerer FCM at misse Champions League-seedning

Simon Kroon og Janus Drachmann var de to andre, og med Dal Hendes farvel til de danske mestre er de alle tre fortid i FC Midtjylland.

Marc Dal Hende skal nu hjælpe SønderjyskE, der starter i 3. runde af Europa League-kvalifikationen, og som i Superligaen håber på mere end en 10. plads.

I FC Midtjylland ændrer skiftet ikke noget i forhold til planerne, da man har Paulinho som førstevalg, og talentet Nikolas Dyhr står klar i kulissen til at presse brasilianeren. Samtidig kan både Joel Andersson og Dion Cools gå fra højre til venstre side, hvis det absolut bliver nødvendigt.

Marc Dal Hende bliver SønderjyskE's fjerde tilføjelse denne sommer, da man allerede har hentet målmand Lawrence Thomas i Melbourne Victory, angriber Hajo Wright, der senest spillede i VVV Venlo, og Emil Frederiksen, der var udlejet til Haderslev-klubben i foråret og nu er købt fri af Heerenveen.

29-årige Dal Hende har en fortid i FC Vestsjælland, AB og Viborg.

Det var Der Nordschleswiger, der tidligere i ugen kunne fortælle, at SønderjyskE havde fået et bud på spilleren på under en million kroner accepteret, og nu er skiftet altså en realitet.

Læs også:Steinlein hepper på Barca og Juve: Det øger vores chancer med mange procent

Læs også:Er alderspræsidenten færdig i Superligaen? Åben for NordicBet Liga-klub

Læs også:FCM er tilbage på træningsbanen: Et af de store mål er lige om hjørnet

Læs også:Medie: FCM og SønderjyskE stort set enige om Marc Dal Hende

Læs også:Tidligere FC Midtjylland-profil rykker til Fenerbahce

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus