• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Stortalent til guldbejler? Superliga-boss reagerer

Foto: Getty Images

Den unge Ajax-kantspiller bliver rygtet til Superligaen, hvor en af bejlerne nu kommenterer rygterne.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Jeppe Kjærs eventyr i Ajax lakker mod enden.

Et halvt år resterer der af danskerens kontrakt i den hollandske storklub, hvor intet peger imod en forlængelse. Danskeren er ikke brudt igennem i Holland og nu peger pilen i retning af Danmark.

Mandag kommenterede AC Horsens sportsdirektør, Niels Erik Søndergaard, i varme vendinger situationen omkring deres tidligere guldfugl. Blandt bejlerne i Superligaen er det dog kun FC Nordsjælland som i hollandsk medie er blevet beskrevet som en kandidat.

Men hvor Niels Erik Søndergaard talte i flirtende vendinger, så er FC Nordsjællands sportschef, Jan Laursen, i et interview med Tipsbladet noget mere afholdende, når snakken går på Jeppe Kjær.

- Han er en dygtig og talentfuld spiller, men dem har vi også mange af internt. Det er ikke lige der, at vores behov er størst lad mig sige det sådan. Vi synes, at vi har mange, som vi skylder at give muligheden.

Da 18-årige Jeppe Kjær skiftede AC Horsens ud med Ajax i sommeren 2020 var FC Nordsjælland ude efter kantspilleren, men interessen er i løbet af hans tid i Holland forduftet.

- Vores fokus på Jeppe var inden han tog til det hollandske. Lige nu vil jeg ikke sige noget konkret om ham andet end, at vi har rigtig mange, der er på vej. Så der er ikke et ummidelbart behov for at tage en ind i den her kategori lige nu.

Jeppe Kjær har blot optrådt to gange for Jong Ajax i denne sæson. Inden han tog til Holland havde han i foråret 2020 smadret Superligaen for AC Horsens, hvor han både blev den yngste debutant og målscorer.

Den sidstnævnte rekord er dog blevet overgået af Roony Bardghji sidenhen.