• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Superligaen er slut: Få sæsonens bedste citater

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet har samlet en række af de bedste citater fra den forgangne sæson i Superligaen.

Af Ole Hoffskov

Superligaen er gået på hæld, og inde på banen leverede FC Midtjylland bedst af alle. Uden for kridtstregerne var der imidlertid mange, der bidrog til underholdningen.

I anledningen af Superligaens sommerferie har Tipsbladet samlet en lang række af de bedste, sjoveste og skarpeste citater fra den forgangne sæson. Navne som Carsten V. Jensen, Viktor Fischer og troubadouren Lars Lilholt har bidraget. 

Her får du en lille forsmag på nogle af sæsonens bedste citater:

- Der er ikke plads til følelser åbenbart. Jeg er ikke Guld-Glen, jeg er "gule Glen". Det er pinagtigt, at jeg har fået så mange gule kort. Før kunne man klare nogle ting med en henstilling, men nu har vi brug for at flage rundt med kort, så tilskuerne kan huje eller buhe.

Glen Riddersholm efter en af sæsonens mange advarsler. Denne fik han en søndag aften mod FC København i Telia Parken. 3. november 2019. JydskeVestkysten.

___

- Det er en af de ting, man synes er sjovt, når man er 10-11 år gammel. Der var også en anden, der skrev, at jeg syntes godt om "Bryster", og at det stod jeg nok stadig ved. Jeg liker en masse mærkelige ting fra dengang, jeg var yngre. Det er der nok mange, der gør.

Mikkel Kaufmann skiftede i januar fra AaB til FC København, og da transferen blev en realitet, kom det frem, at han på Facebook havde liket siden "for alle os der hader FCK!". Den side liker nordjyden ikke længere. 24. januar 2020. Tipsbladet.dk.

___

- Jeg forstår slet ikke den der hype om mine briller, for det er min kone, der vælger mine briller, og jeg synes bare, okay, nu er de jo ikke totalt farvede eller noget som helst, så nogle gange får jeg et chok, når der står noget om brillerne, for jeg har jo briller på, fordi jeg faktisk har et dårligt syn.

Claus Steinlein og hans FC Midtjylland har fået massiv fokus i denne sæson, men i et avis-interview sidste sommer handlede det ikke om fodbold, men om hans briller. 14. juli 2019. BT.

___

- Jeg har bare været syg i to dage, slap af. Værre er det ikke.

Viktor Fischer mente, at hans comeback på jobbet var årsagen til, at godt 150 personer, mange udstyret med diktafoner og kameraer, var dukket op til FCK-træning på Jens Jessens Vej en onsdag formiddag i begyndelsen af september. Andre ville mene, at det ville skyldtes, at Nicklas Bendtner for første gang trænede med sin nye klub. 4. september 2019. Mixed zone-interview. 

I Tipsbladet kan du læse samtlige 22 citater og starte weekenden med et godt grin. Du kan også læse et fokus på FC Københavns kommende kamp mod Istanbul Basaksehir, et kig på de nykårede italienske mestre fra Juventus og endnu et kapitel i serien om de danske klubbers strategi på transfermarkedet. Og meget mere.

Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet. 

Læs også:Avis: Frederik Tingager skal sælges denne sommer

Læs også:Tidligere Vejle-stjerne rygtes hjem: Vi kan ikke hænge os i gamle meritter

Læs også:Evander takker FCM: Har fået fodboldglæden og selvtilliden tilbage

Læs også:Brøndby-talent greb chancen da holdet blev ramt af skader

Læs også:Casper Højer om pludselig operation: Jeg havde en vanvittig smerte

Læs også:Troels Bech er tilbage i Superligaen: Se hans mest suveræne citater

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020