• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Thorup savner indkøb: Mange var på tegnebrættet

Foto: Getty Images

Jess Thorup havde ønsket sig mere offensivt til FCK-truppen, erkender han.

Af Oliver Okstrøm

FC Københavns cheftræner Jess Thorup havde et klart ønske om at få styrket offensiven i klubben i forbindelse med transfervinduet. Det fik han i form Luther Singh og islandske Ísak Bergmann Jóhannesson og Andri Fannar Baldursson. 

Dog ville træneren gerne have set lidt mere komme ind. Det fortæller han i et interview med FCK-fanmediet Copenhagen Sundays.

- Man kan jo ikke sige, at vi har hentet helt vildt offensivt i forhold til angribere og kanter. Vi har hentet Luther (Singh red.), som vi hentede tidligt i vinduet. Så har vi hentet nogle unge islændinge, som kan gøre sig på kant og lidt centralt, men decideret offensive spillere har vi jo ikke på den måde hentet, siger han og fortsætter:

- Men det vi kan sige er, at vi havde rigtig mange på tegnebrættet, og vi kæmpede rigtig hårdt for at få nogle ind. Men når de rigtige ikke var der, så er jeg helt bevidst om, at det er det rigtige valg, vi har truffet. At vi ikke bare tager nogen ind. Det skal være det helt rigtige

I stedet peger FCK-træneren på, at det er godt, at man har fået nogle spillere ind i truppen, som har godt med potentiale.

FCK hentede i sommerpausen også ind til forsvaret. David Khocholava blev købt af Shakhtar Donetsk, og det er nu en handel, som mellemmænd anklager københavnerklubben for at have snydt dem for penge. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020