Foto: Getty Images
Superliga

Tidligere FCM-angriber: De er som discount-guf

Det er ikke helt overbevisende, hvad FC Midtjylland leverer, fortæller Ken Ilsø.

FC Midtjylland vandt mandag med 4-1 over Silkeborg på udebane, som betyder, at FCM nu er oppe på en delt førsteplads med FCK, som dog har en bedre målscore. Men selvom midtjyderne nu er der, så er den tidligere FCM-angriber Ken Ilsø ikke helt solgt.

Det fortæller han om i Offside på Viaplay, som han er en del af. 

- På trods af, hvor FC Midtjylland ligger, oppe hvor de gør nu, så har man det også sådan med FC Midtjylland, at det er lidt ligesom, når man er nede og handle. Sådan lidt discount-guf, siger han og fortsætter:

- Det er ikke altid så overbevisende, men alligevel kommer man hjem med et resultat, som man kan bruge til noget. Det synes jeg er meget det, som vi har set fra FC Midtjylland på det seneste. Det er ikke altid overbevisende, når de spiller med den kvalitet de sætter, lyder det fra Ken Ilsø.

Dog peger han på de indskiftere i kampen, som viste sig at blive afgørende. Særligt en sprang i øjnene på den forhenværende FCM-forward, der spillede for klubben 2009 og 2011.

- Det var jo overraskende, at Silkeborg bed fra sig (scorede til 1-1 i undertal kort før pausen red.). Man tænkte, da de udlignede lige før pausen, at nu får vi alligevel fra Silkeborg. Men så har Thomasberg bare en bænk, hvor han kan sætte spillere ind, som gerne vil ind og vise, at de gerne vil starte inde. Franculino med to mål og en assist taler for sig selv.

Næste opgave for FC Midtjylland er det midtjyske derby mod Viborg.

I kampen blev FCM-keeper Martin Fraisl ramt af en alvorlig skade. Læs mere om det her.