• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Tidligere OB-sportsdirektør optaget i Horsens' Hall of Fame

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jesper Hansen, der netop er stoppet som sportsdirektør i OB, blev tirsdag optaget i AC Horsens' Hall of Fame. Det samme gjorde Allan Søgaard, der spillede over 300 kampe for klubben.

Af Anders Dehn

Det er under tre uger, siden Jesper Hansen stoppede som sportsdirektør i OB, hvor han var i seks år. Det er lang tid i fodbold, men ikke nær så lang tid som de mere end 30 år, han var i Horsens fS og AC Horsens.

Det kvitterede klubben for tirsdag aften, da den optog Hansen i sin Hall of Fame. Også Allan Søgaard, der spillede 309 førsteholdskampe i gult, var på scenen og blev optaget i det eksklusive selskab, skriver klubben på sin hjemmeside.

Læs også:Jesper Hansen ser tilbage på sin tid i OB: Skulle have tålmodighed

Indtil i går talte AC Horsens' Hall of Fame blot to medlemmer: kamprekordholder Søren Jochumsen og den tidligere bestyrelsesformand Ole W. Rasmussen. Netop de to var også på scenen for at overrække blomster og malerier til selskabets to nye medlemmer.

- Han startede med at fortælle mig, at jeg ikke havde forstand på fodbold. Han var altid troværdig og direkte, sagde Ole W. Rasmussen ifølge Horsens Folkeblad om Jesper Hansen.

Læs også:OB-boss om nyindkøb: Han kan spille flere positioner i angrebet

Jesper Hansen spillede hele sin aktive karriere i Horsens, dengang klubben hed Horsens fS. Han fik 146 førsteholdskampe, inden han stoppede, og da overbygningen AC Horsens så dagens lys i 1994, vendte han tilbage som træner for andetholdet og siden assistenttræner på førsteholdet.

I midten af 90'erne lå klubben i 2. division, men ti år senere var holdet tilbage i dansk fodbolds bedste række. Da var Jesper Hansen blevet sportschef, hvilket han altså forblev, indtil han skiftede til OB i 2013.

Læs også:OB-boss om salg af Bashkim Kadrii: Vi har fået en meget fin pris for ham

Læs også:Islændinge lejer angriber i FC Midtjylland

Læs også:Horsens-manager afviser frygt-rygter: Det passer ikke en skid

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.