• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Tidligere Superliga-topscorer ophæver kontrakten

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere Superliga-topscorer Lukas Spalvis er fri på markedet.

Af Ole Hoffskov

Den tidligere Superliga-topscorer Lukas Spalvis har fået ophævet sin kontrakt med FC Kaiserslautern.

Angriberen, der blev topscorer i Superligaen i 2015/2016-sæsonen med 18 mål for AaB, har været enormt hårdt plaget af skader, og han har ikke spillet en ligakamp for tyskerne siden 2018. 

Nu er parterne blevet enige om at kappe båndene, og Lukas Spalvis er dermed fri på markedet. Tilbage i april udtalte litaueren til tipsbladet.dk, at han gerne vil tilbage til AaB, men spørgsmålet er, om der er mere fodbold tilbage i 27-årige Spalvis. 

De mange år med skader har taget hårdt på ham.

- Jeg har været skadet rigtig mange gange i min karriere. Det var jeg også i Danmark og i Portugal. Hver gang er det svært. Når man har oplevet at kæmpe sig igennem en lang skadespause for så at konstatere, at det stadig gør ondt, så er det mentalt meget hårdt. Jeg forsøger ikke at give op, men jeg føler mig jo ikke som fodboldspiller. I snart to år har jeg lavet de samme øvelser dag ud og dag ind. Jeg er jo ikke lykkelig, når det forholder sig sådan, sagde Spalvis til tipsbladet.dk for et halvt år siden og tilføjede:

- Fodbold er jo hele mit liv. Jeg startede med fodbold, da jeg var seks år gammel, og siden har det fyldt alt. Havde jeg været 30 eller 31, havde jeg ikke gidet at kæmpe videre, men jeg er kun 26, og jeg har måske fem eller seks år tilbage i mig, hvis jeg kan overvinde mine skadesproblemer. Det tænker jeg selvfølgelig på. Men jeg ved også godt, at det ikke bliver på allerhøjeste niveau. Det er for sent, men bare det at spille fodbold igen vil være stort for mig.

Lukas Spalvis kom til AaB som ungdomsspiller, og han opnåede 65 kampe i den bolsjestribede trøje med 30 mål til følge. Nordjyderne solgte Lukas Spalvis for 12 millioner kroner til Sporting CP i 2016.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020