• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Der er rift om OBs spillere på det internationale transfermarked. Senest er Bashkim Kadrii blevet et varmt navn i den italienske klub Torino.

Af Søren Hanghøj Kristensen

OBs spillere er populære ude i Europa. Peter Utaka er formentlig solgt i løbet af få timer eller dage, og også Kalilou Traore og i mindre grad Rasmus Falk er interessant for udenlandske klubber. De er dog ikke de eneste. Kantspilleren Bashkim Kadrii har længe været i søgelyset hos især tyske klubber, men nu melder en helt ny liga sig på banen.

Den italienske avis Tuttosport bruger således forsiden på at sætte 20-årige Kadrii i forbindelse med Torino. Lillebroderen i millionbyen Torino rykkede ud af Serie A for snart tre år siden og har siden fristet en deprimerende tilværelse i Serie B, men nu er den traditionsrige klub på vej tilbage på italienske fodbolds første klasse. Halvvejs igennem sæsonen fører Torino således Serie B.

Tipsbladet.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Bashkim Kadriis agent Michael Bolvig. Agenten er tidligere scout for flere italiesnke klubber, og han har derfor et godt netværk i Italien, hvortil han tidligere har sendt blandt andre Juventus' Frederik Sørensen.

Bashkim Kadrii har fortsat to-et-halvt år tilbage af sin kontrakt emd OB, så Torino skal formentlig op med et større bud, hvis de skal gøre sig håb om at overtale fynboerne til et salg af den talentfulde kantspiller.

Superliga

Mere Superliga

Fokus