Video : Tipsbladet
Superliga

Udlænding på vej væk fra FCM: Der arbejdes både på salg og leje

Den belgiske højreback Dion Cools virker til at være på vej væk fra de midtjyske mestre.

Fredag kom det frem, at FC Midtjyllands belgiske højreback Dion Cools eftersigende er på ønskelisten i Sint-Truidense fra spillerens hjemland. Det kommer efter en efterårssæson, hvor han har vundet kampen om pladsen foran Joel Andersson.

Derfor kan det godt virke mærkværdigt, at der allerede et år efter backens ankomst hos midtjyderne allerede nu skal videre til en ny klub. Det er dog et rygte, som har bredt sig rundt i de belgiske medier.

Læs også:Kan skifte klub i de kommende dag: Belgisk klub vil lokke FCM-back

Nu kan Voetbalkrant melde, at handlen mellem St.-Truidense både kan ende ud med en lejeaftale og et køb i det netop åbnede transfervindue. Hvis det bliver til et lejeophold, så vil det ifølge mediet blive til en aftale med en købsoption.

Hos FC Midtjylland efterlader det klubben med Joel Andersson som den eneste højreback tilbage i truppen, da unge Oliver Olsen er ude med en korsbåndsskade, som i første omgang så ud til at holde ham fra fodbold indtil maj.

Læs også:Million-handler i sigte: 25 Superliga-profiler på affyringsrampen

Derfor er det nærliggende at forestille sig, at FCM i dette transfervindue skal på jagt efter en ny højreback til truppen, hvis det ender med, at Dion Cools rykker hjem til Belgien, hvor han tidligere har spillet for topholdet Club Brugge.

Sint-Truidense hører selv til i den tunge ende af den bedste belgiske række, og de er kun få point over nedrykningspladserne. 

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - december

Læs også:Superligaens bedste: Pokalvinderne og mestrene holder jul side om side

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 13. runde