Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Vejle-profil frustreret over VAR-straffe: Den skal ikke dømmes

Arbnor Mucolli var ikke helt enig i, at Randers FC skulle have deres første straffespark i fredagens kamp.

Efter en imponerende sæsonstart løb Vejle Boldklub ind i deres første Superliga-nederlag siden sæsonpremieren mod AGF, da de fredag aften tog imod Randers FC.

Randers FC sad på store dele af kampen, men det var først i starten af anden halvleg, hvor kronjyderne fik hul på bylden. Efter et langvarigt VAR-tjek blev gæsterne nemlig tildelt et straffespark, som Andre Rømer.

Læs også:Jublende Randers-målscorer: Ingen kan sige, vi ikke fortjente sejren

Dommen var vejlensernes Arbnor Mucolli imidlertid ikke helt enig i.

- Jeg synes ikke, vi får vores spil til at hænge sammen. Vi er med langt henad vejen, men når der kommer sådan en VAR-scoring, som skal ses igennem i fem minutter næsten… Det synes jeg er helt vildt. Hvis den ikke er “clear and obvious”, synes jeg ikke, at den skal dømmes. Og det må man sige, at det var den ikke, siden han skal bruge så lang tid for at kigge på den, siger Arbnor Mucolli til TV3 Sport og tilføjer: 

- Jeg snakkede lidt med Randers-spillerne inde på banen, og de kunne heller ikke forstå, hvorfor den blev set igennem, og der var ingen af dem, der troede, at der ville blive dømt noget. Det var lidt ærgerligt. Men vi begår alle sammen fejl, og det gjorde han desværre i dag, siger Arbnor Mucolli.

Vejle Boldklub er trods nederlaget stadig på en delt førsteplads i Superligaen, men kan blive overhalet af flere hold i løbet af weekenden. 

Læs også:Superliga-spørgsmål: Perfekt timing for Brøndby IF?

Læs også:Optakt: AaB - Brøndby IF

Læs også:Superliga powerranking: FCM har bredden, SønderjyskE og VB stærke i start-11