• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Vejle-profil har smuthul i kontrakten: Kan forlade klubben før tid

Vejle-profil har smuthul i kontrakten: Kan forlade klubben før tid
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jacob Schoop har været fast mand for Vejle Boldklub i denne sæson, men kan være tabt for klubben til sommer. Han kan komme ud af sin kontrakt før udløb næste år.

Af Anders Dehn

Hvis man tæller revl og krat med, har Vejle Boldklub fået omkring 20 nye spillere til klubben i det seneste års tid. I samme periode har man sagt farvel til et lignende antal. En af de nye, der er gået direkte ind på holdet, er midtbanespilleren Jacob Schoop.

Den tidligere OB’er er startet inde i de fleste 1. divisionskampe i denne sæson, men selv om han har kontrakt til sommeren 2018, kan han allerede være tabt for Vejle i det kommende transfervindue.

Ifølge tipsbladet.dk’s oplysninger har Schoop mulighed for at komme ud af kontrakten, eftersom Vejle ikke rykkede op i Superligaen. Der resterer to runder af 1. division, og klubben har syv point op til tredjepladsen, og dermed er oprykningen nu en matematisk umulighed.

Det betyder, at Schoop kan hentes gratis af interesserede klubber efter et enkelt år i klubben. Tipsbladet.dk har været i kontakt med Schoop, der hverken vil be- eller afkræfte oplysningerne.

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til. Det har været et godt ophold for mig personligt, og jeg har haft det rigtig fint i Vejle, hvor jeg er glad for, at jeg har fået en masse spilletid. Nu står jeg i en situation, hvor jeg overvejer, hvad der skal ske til sommer, siger Schoop, der var i KR Reykjavik, før han kom til Vejle.

- Jeg har fokus på at gøre sæsonen færdig med Vejle, og så må vi se, hvad der sker til sommer. Vejle er stadig min førsteprioritet, men det ville jo være underligt, hvis ikke jeg holdt mulighederne åbne, siger midtbanemanden, der dog selv må holde styr på eventuelle henvendelser, da han i øjeblikket er uden agent.

1. division er utrolig tæt, og Vejle på syvendepladsen er lige så tæt på nedrykningspladserne som oprykningspladserne. Klubben har ligeledes syv point ned til Næstved BK, hvilket ikke kan hentes på to kampe.

Jacob Schoop har spillet 23 divisionskampe i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus