• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Vild VAR-afslutning: Her er AGF-stjernes reaktion

Foto: Jan Christensen/Getty Images

AGF var foran 3-2, da der blev fløjtet af i Parken. Men opgøret endte 3-3. Her er Patrick Mortensens reaktion.

Af Kenneth Jensen

De var foran med 3-2, da dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt fløjtede opgøret mod FC København af, men alligevel måtte AGF nøjes med 3-3.

I et sindssygt drama fik FCK straffespark efter slutfløjtet, da en AGF-spiller ramte bolden med armen i feltet, og så kunne Jonas Wind sætte sin anden scoring i kampen i nettet.

Ikke overraskende var der stor opstandelse i AGF-lejren, og anfører Patrick Mortensen var efter slutfløjtet - altså slutfløjt nummer to - forbi dommeren for at høre, hvad i alverden der foregik.

Her fik AGF'eren et svar, han trods alt lever med.

- Der er jo straffe, når man ser den. Problemet er bare, at han fløjter den (kampen) af. Jørgen (Daugbjerg Burchardt) siger, han har reglerne på sin side. Det skal ikke være grunden til, at vi ikke vinder i dag. Mange ting fungerer ikke i dag, og vi laver mange frispark. Det fører blandt andet til det hjørne, der fører til straffesparket. Det er lidt tungt nu, siger AGF-angriberen til Canal 9.

Patrick Mortensen mente, at det var fortjent, at FC København fik point med fra opgøret, da AGF ikke var gode nok i anden halvleg. Det uafgjorte resultat betyder, at AGF ligger nummer tre med 33 point, mens FCK er to point efter FCM.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus