Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Vildt: Hobro-spiller kan blive smidt ud af landet

Hobro-spilleren Christian Cappis risikerer at blive smidt ud af Danmark.

En af Hobro IK's største profiler, midtbanespilleren Christian Cappis, har fået inddraget sit pas og risikerer at blive smidt ud af Danmark. Det skriver bold.dk.

Årsagen er, at amerikanerens arbejdstilladelse ikke er blevet fornyet til tiden, og derfor har Nordjyllands Politi inddraget hans pas. 

I yderste konsekvens kan Christian Cappis blive smidt ud af Danmark, selv om han kan fremvise en kontrakt med Hobro IK, der løber to år endnu. 

Læs også:Officielt: AaB henter norsk midtstopper i Sverige

Johan Wins, der er agent for Christian Cappis, fortæller, at han aldrig før har oplevet, at en klub har glemt at fornye en spillers arbejdstilladelse, og han langer ud efter Jens Hammer Sørensen, der er sportschef i Hobro IK.

- Der er interesse fra andre klubber i og udenfor Danmark, men Jens Hammer har bare afvist det hele, fordi han ikke vil forhandle. Det er ikke i orden, siger Johan Wins til bold.dk.

Mediet har også været i kontakt med Jens Hammer Sørensen, der fastslår, at han er ked af forløbet, og at man lige nu afventer en kendelse fra Udenrigsministeriet.

Læs også:Historiens største pokalsensation: Spillere satte grill og hegn frem før kampen

21-årige Christian Cappis har været tilknyttet Hobro siden november 2018, og han var fast mand i startopstillingen i sidste sæson, hvor himmerlændingene som bekendt endte med at rykke ud af Superligaen. 

I videoen i toppen artiklen ser Viasat-eksperterne Jesper Thygesen og Per Frimann nærmere på Christian Cappis, og de er meget imponerede over amerikaneren. 

Læs også:Medie: Norsk landsholdsspiller spøger i AaB og FC Midtjylland

Læs også:Sviatchenko om Celtic-comeback: Hvis de ringer, er jeg klar

Læs også:Superligaen står for døren: Her er fem talenter, der kan få et gennembrud